4/12/2012
Aquesta és ja una notícia molt vella, però ens ha semblat una iniciativa interessant

Es tracta d'un projecte que, després de dos anys de vida, està plenament consolidat entre els restauradors de casa nostra com un instrument per promocionar el consum de vins i caves de cellers catalans. Un vídeo per a cada vi
A més, la Carta de VinsdeCatalunya.cat s’ha convertit en la primera vídeocarta de vins catalans. I és que cada referència inclou un vídeo que us podreu descarregar amb el telèfon mòbil a través d'un codi QR on els responsables de cada celler expliquen les qualitats del vi. A més, la carta recull dades del vi o el cava, les seves varietats de raïm, la DO a què pertany, una fotografia, la nota de tast i consells de maridatge.
La carta de VinsdeCatalunya.cat té com a objectiu promocionar els vins de qualitat del nostre territori amb referències de vins i caves de tot Catalunya. Canvia de forma trimestral per oferir als clients habituals del restaurant un incentiu extra per consumir vi. En la Carta Tardor-Hivern hi ha 15 referències (quatre de vi blanc, una de vi rosat, set de vi negre i tres de cava) de les diferents DO catalanes.
Tots els vins de la nova carta, així com els seus vídeos i la seva informació, es poden trobar a la botiga on-line de VinsdeCatalunya.cat i a través de l’enllaç: 
Els videos costen de trobar, cal fer com si es volgués comprar el vi per veure'l
Com es trien els vins? Els vins es trien en un tast a cegues. Els vins i caves millor puntuats són els que apareixen a la carta.
Busqueu-la, la trobareu a un centenar de restaurants!!!