8/5/2014
Els organitzadors de Tast amb Llops valoren molt positivament la celebració de la 8ª edició que va tenir lloc dissabte 3 de maig a Gratallops. Més de 200 persones van participar en una de les cites enològiques més especials i íntimes de la Fira del Vi de les DO’s del Priorat que ja està plenament consolidada i que ha aconseguit al llarg dels anys mantenir els seus orígens: la reivindicació de Vi de Vila (vins de Gratallops), gràcies a la fidelitat dels participants. A més a més, amb els anys, la cita ha ampliat horitzons amb la participació de cellers convidats de diferents regions vitivinícoles de l’Estat espanyol i de l’estranger. Enguany els elaboradors convidats han presentat col·leccions especials i noves anyades amb una mostra de vins que ha permès viatjar per 5 zones completament diferents però amb un denominador comú: la qualitat i singularitat de les referències elaborades. 
Els elaboradors de Gratallops han presentat també les seves joies vitivinícoles, més de 50 referències en total i han traslladat a l’organització la possibilitat d’atendre, durant la cita, a un públic entès i aficionat, enamorat del Priorat i amb gran sensibilitat per la seva tasca enològica. 
Els participants han valorat principalment el gran repertori de vins i la seva qualitat, així com l’espai de celebració de l’activitat (la plaça de Dalt de Gratallops), un entorn elegant que convida a tastar sense presses. 
Un any més, la cita, organitzada per l’Hotel Cal Llop, ha permès gaudir d’una tarda-vespre amable, amb música en directe del grup The Martini Surfers i l’acompanyament de projectes diversos amb arrel al Priorat com GarnatxaBeer & Co (que finalment es va poder tastar durant el concert) i BCN Gin. 
Vi de Vila de Gratallops 

És important recordar que Tast amb Llops va néixer el 2006 fruït de la iniciativa de l’Hotel Cal Llop que, conjuntament amb el grup de coneguts i destacats elaboradors de Gratallops citat anteriorment, van apostar per posar en marxa una trobada anual coincidint amb la Fira del Vi. L’objectiu és reivindicar la figura del creador del vi, així com també la recerca del vincle del vi amb la terra on ha estat elaborat. La trobada ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gratallops, la D.O.Q. Priorat, Tonnelerie Saint Martin i Aguiló Vinateria.