Enoturisme: 9 cellers elaboradors de Cava que s'ha de conèixer, segons Decanter

La capçalera anglesa proposa 9 cellers elaboradors de cava ubicats prop de Barcelona al turista que visita la capital catalana
Decanter dedica un article a nou cellers elaboradors de cava catalans i convida al lector a visitar-los i a interessar-se per l'escumós: Alta Alella, Catellroig, Castell de Perelada, Codorniu, Freixenet, Gramona, Llopart, Recaredo i Vilarnau.
La col·laboradora de la revista Sarah Jane Evans proposa la visita a aquests cellers a tot aquell que vingui a la capital catalana, destacant la localització propera a Barcelona i el valor diferencial de l'oferta enoturística de cadascun. Així, es presenta un mapa de situació dels cellers (Sant Sadurní d'Anoia, Penedès, i Alella, Maresme) i una breu descripció de cada Celler, junt amb l'enllaç a les webs corporatives i el correu electrònic de contacte.
L'article Nine Cava Wineries to Visit és també un avanç de la "Guia complerta en Turisme del Cava" de la mateixa autora ("Full Cava Travel Guide") que Decanter publicarà el mes de Març.