11/12/2012
Després d’haver-ho descartat diverses vegades, Torres ha acabat cedint a les “demandes dels mercats” per a elaborar cava a partir de la pròxima verema. És una de les primeres grans decisions que presa el nou director general de la companyia, Miquel Torres Maczassek. El seu primer cava podria comercialitzar-se entre 2014 i 2015 i serà de “alta qualitat” i elaborat en instal·lacions pròpies. El nou director general, veu “especials oportunitats” per al seu cava en els mercats asiàtics i sud-americans. Fins ara l’experiència en elaboració d’escumosos de Torres es limitava al seu celler xilé. 
Miguel Torres S.A. l’empresa matriu, espera tancar l’any amb un increment en volum del 4 %respecte l’any passat, i d’un 8,3 %en facturació, fins a aconseguir els 185 milions d’euros. La producció de Miguel Torres S.A. i la del brandi aconsegueix enguany els 57,9 milions de botelles. 
Les novetats en la companyia, a pesar d’una certa retracció en les inversions, són notables. La companyia acaba d’adquirir una gran finca de 200 hectàrees per a plantar l’any que ve 110 hectàrees de vinya en el Pirineu aragonès (Osca), en el marc del seu pla per a lluitar contra el canvi climàtic, i ha anunciat la voluntat de construir celler al costat de les seves vinyes a Talarn. Miquel Torres també anuncia per a l’any que ve un vi icona en el seu ‘Priorat xilè’, un pinot noir de la collita 2012. S’ha anunciat també el llançament en 2013 d’un nou vi ecològic.