19/12/2014
Decanter estrenarà el 2015 amb els millors vins de la mediterrània
Vadevi.cat
El saló que organitza a London l'editorial britànica pel proper 7 de març, comptarà amb la presència de dotze cellers de diferents DO catalanes i un seminari especialitzat en mostrar l'"elegància del Priorat"
El primer saló de vins que organitza la prestigiosa editorial britànica Decanter presentarà la temàtica: “Explorar els millors vins de la mediterrània”. El saló se celebrarà el proper 7 de març de 2015 a l’hotel Landmark, del centre de Londres, de 11 a 17 hores.
Foto: Decanter
Més de 60 cellers ubicats en regions de clima mediterrani han estat seleccionats per mostrar la seva selecció de vins d’alta gamma. Durant la jornada, s’arribaran a tastar unes 200 referències de vins procedents de 8 països diferents. La selecció reunirà cellers des de l’Estat espanyol fins a Israel, passant per França, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Grècia, Turquia i el Líban. Catalunya es representarà amb vuit cellers de la DOQ Priorat (Clos de l'Obac, Clos Figueras, Clos Galena, Scala Dei, Ferrer Bobet, Marco Abella, Mas Doix i Sangenís i Vaqué), un de la DO Penedès (Cellers Torres), un de la DO Montsant (Can Blau – Gil Family Estates també amb altres vins de diverses DO de l’Estat), i dos cellers de la DO Cava (Recaredo i Codorníu Raventós).
A més, dels tres seminaris que s’organitzaran durant el saló de vins especialitzat, es dedicarà una sessió a “Descobrir l’elegància del Priorat” amb la degustació entre d'altres, d’un dels seus primers vins embotellats, el mític "Cartoixa" de Scala Dei de la collita de 1974.